Levering door heel Nederland en België
Gratis proefstukjes

Levering

Hoe en wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De Plintenfabriek heeft het transport in eigen beheer, waardoor we een goede levering kunnen garanderen. We hebben een eigen wagenpark en onze logistiekafdeling plant alle leveringen. Bij het plaatsen van je bestelling kun je je voorkeur voor een leverdatum en -tijd aangeven. We proberen je levering dan op de gewenste datum en tijd in te plannen. Helaas kunnen we dit niet altijd garanderen.

Ingeplande leveringen worden via email bevestigd. Je ontvangt hierbij ook een sms met de melding dat je de email ontvangen hebt. In de email bevestiging van je levering wordt de datum en een van de volgende tijdvakken aangegeven:

  • 08:00 - 12:00 uur
  • 10:00 - 14:00 uur
  • 13:00 - 18:00 uur

Onze chauffeur zal je circa dertig minuten voor de levering bellen. Zo hoef je niet gedurende het gehele tijdvak thuis te blijven.

Wij leveren tot aan de deur, dit houdt in bij woningen op de begane grond tot aan de voordeur en bij flats/appartementen na de eerste deur, ingang portaal op de begane grond. Dit wegens verzekeringstechnische redenen. Mocht je zelf niet in staat zijn de producten te verplaatsen dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de eventuele aangebrachte schade tijdens het transport naar binnen. Het risico is voor de ontvanger.

Verzendkosten

Voor het verzendklaar maken, transporteren en afleveren van de bestelling zijn de kosten voor heel Nederland € 22,50. Uitgezonderd zijn de Waddeneilanden; alles is mogelijk alleen de bezorgkosten zijn op aanvraag. Voor het verzendklaar maken, transporteren en afleveren van de bestelling zijn de kosten voor heel België € 27,99.

Voor lijstwerk met een lengte langer dan 3060mm wordt een transporttoeslag berekend van € 31,50. Deze toeslag rekenen wij omdat we aangepast transport inzetten voor het vervoeren van deze lengtes. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.