Levering door heel Nederland en België
Gratis proefstukjes

MDF vochtwerend extra lang

Aanbieding (-0%)
Plintenfabriek | Gladde plint MDF vochtwerend - eenvoudig online bestellen
Model 0101_L | MDF v313
incl. BTW
€ 3,46
per meter

Extra lange plinten

Speciaal voor extra lange wanden hebben wij onze meestverkochte plinten ook in extra lange variant. Met een lengte van 5400mm kun je nagenoeg altijd een naadloos resultaat behalen.

Voordelen van vochtwerende MDF plinten

Onze plinten van vochtwerend MDF zijn gemaakt van een hoge kwaliteit MDF. Het MDF dat wij gebruiken voor onze plinten is getest volgens de V313-testmodule. Deze test is speciaal ontwikkeld om de mate van vochtwering van het MDF aan te geven. Wij garanderen de stabiliteit van onze plinten tot een luchtvochtigheidsgraad van 75%. MDF V313 heeft een groene kern. De groene kleur wordt tijdens het productieproces toegevoegd aan de plaat en dient enkel ter identificatie. Echter wordt deze groene kleur steeds vaker om milieutechnische redenen weggelaten, waardoor de plaat zijn natuurlijke bruine kleur behoudt.

Verschillende soorten MDF

Naast vochtwerende MDF plinten, biedt Plintenfabriek.nl ook een reeks gespecialiseerde MDF plinten aan, ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen. Voor wie extra veiligheid belangrijk vindt zijn er brandvertragende MDF plinten. Voor de milieubewuste consument hebben we ecologische MDF plinten, gemaakt van duurzame materialen met een minimale impact op het milieu. Voor appartementen of rijtjeshuizen kan het dempen van geluid prioriteit hebben, waar onze geluid reducerende MDF plinten ideaal voor zijn. Elk van deze typen combineert de praktische voordelen van MDF met specifieke functies voor jouw unieke woonbehoeften.

Afmetingen: Dikte en hoogte

De dikte en hoogte van de vochtwerende MDF plinten zijn essentieel voor de algehele uitstraling van je ruimte. Onze vochtwerende MDF plinten zijn beschikbaar in verschillende maten, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte maat te kiezen die past bij jouw vloer en interieur. Of je nu een subtiele afwerking zoekt of een meer opvallende look wenst, onze plinten voldoen aan jouw behoeften.

Lengte van de plinten

De lengte van de plinten is belangrijk om over na te denken. Onze vochtwerende MDF plinten zijn beschikbaar in meerdere afmetingen, geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes. Bij Plintenfabriek.nl zijn we in staat om lange lengtes te leveren tot wel 5400mm, dat bijdraagt aan een vrijwel naadloze afwerking in elk huis of interieur.

Afwerking van de vochtwerende MDF plinten

Wat betreft afwerking bieden we bij Plintenfabriek.nl diverse opties voor onze vochtwerende MDF plinten.Onze vochtwerende MDF plinten worden standaard dubbel gegrond, maar je kunt de plinten ook voor- of afgelakt laten leveren. Dit kun je bij je bestelling aangeven. Deze plinten zijn verkrijgbaar in lengtes van 2440mm, 4880mm en sommige in 5400mm. Het voordeel van plinten in lange lengtes is dat je minder naden in je woning hebt. Bovendien bespaar je hierdoor ook tijd en werk. Bij afgelakte plinten heb je te maken met een aan en afzet van 1cm aan de buitenzijden van de plint. Daarom is het noodzakelijk om de plinten aan te zagen voordat deze tegen de wand worden bevestigd.

Kleuren voor vochtwerende MDF plinten

De kleur van je plinten kan de sfeer in elke ruimte compleet veranderen. Onze vochtwerende MDF plinten zijn verkrijgbaar in diverse RAL kleuren in wit, grijs en zwart. Deze kleuropties bieden je de mogelijkheid om de plinten perfect af te stemmen op jouw interieur, of je nu kiest voor een moderne, klassieke of industriële stijl. Kies voor de vochtwerende MDF plinten van Plintenfabriek.nl en ervaar een combinatie van duurzaamheid, stijl en veelzijdigheid, afgestemd op jouw persoonlijke woonstijl.