Levering door heel Nederland en België
Gratis proefstukjes

Over ons

Over De Plintenfabriek

De Plintenfabriek is ontstaan uit de visie van Diek van den Berk. Werkzaam als timmerman en processengineer in fabrieken gespecialiseerd in af- en verbouw, zag hij de enorme vraag naar kwalitatieve en onderscheidende afbouwmaterialen.

Eind 2009 is De Plintenfabriek in haar huidige vorm gestart, met de visie om de productie van plinten, vensterbanken en afbouwmaterialen in combinatie met het transport in eigen hand te beheren, om zo de beste kwaliteit, service en levertijden te kunnen garanderen. De Plintenfabriek streeft ernaar om milieubewust te produceren. Daarom leveren wij bijvoorbeeld ook ecologisch MDF en grenenhouten lijstwerk om ecologische bouwprojecten te voorzien van plinten, sierlijsten, vensterbanken en overige afbouwmaterialen.

Wij leveren een breed assortiment aan metaal en houtproducten waaronder plinten, plintneuten, architraven, vensterbanken, wandplanken, wandpanelen, lijstwerk, kozijnen, plafondlijsten, lambrisering en schildersbenodigdheden. Met een team van vakmensen gespecialiseerd in houtbewerking en afwerking kunnen wij je voordelig en kwalitatief maatwerk leveren in vele materiaalsoorten waaronder hout, metaal en kunststof.

Inmiddels bestaat Plintenfabriek.nl en Plintenfabriek.be uit een team van meer dan 180 vakmensen, en wij streven ernaar je de hoogst mogelijke kwaliteit en service te bieden tegen de beste voorwaarden en transportmogelijkheden via plintenfabriek.nl en ons B2B portaal in combinatie met onze vestigingen in Ravenstein en Antwerpen.