Levering door heel Nederland en België
Gratis proefstukjes

Showroom

Onze showroom in Ravenstein is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.
Let op: In het weekend en op feestdagen is de showroom gesloten.

Wil jij als particulier, professionele bouwer of architect met een woning of bedrijfsruimte aan de slag? Zit je boordevol ideeën en zoek je een partner met een compleet assortiment aan interieurafwerking? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met een showroom vol inspiratie nemen wij je mee in de wereld van interieurafwerking. Wandel door onze verschillende stijlkamers en zie voor je hoe onze vloeren, plinten, vensterbanken, deurlijsten, architraven en sokkels in jouw project passen.

Of het nu gaat om een kleine vraag of groot project, onze adviseurs doen niets liever dan van jouw idee werkelijkheid maken. Door het samenvoegen van alle producten en diensten van zowel de Plintenfabriek, Interieurlakkerij, Deurenafdeling en de Sokkelfabriek openen wij in onze showroom letterlijk alle deuren naar een perfecte totaaloplossing in interieurafwerking. Dat is onze kracht.

Wil je verzekerd zijn van onze volledige aandacht? Maak dan een afspraak door een e-mail te sturen naar de klantenservice of bel ons op (0413) 30 14 50. Voor zakelijke projecten bel ons op (088) 34 35 050.

Niets is ons te gek dus kom gerust langs met je project!

Showroom Ravenstein (Nederland)

De Hammen 6
5371MK Ravenstein
Nederland
+31 (0) 413 301 450

Let op!

Onze showroom bevindt zich op de eerste etage en is alleen via de trap bereikbaar.

Onze showroom in Ravenstein is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Let op: In het weekend en op feestdagen is de showroom gesloten.

Showroom Wilrijk - Antwerpen (België)

Boomsesteenweg 645
2610 Antwerpen
België
+32 328 873 37

Onze showroom in Wilrijk - Antwerpen is geopend op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. In het weekend en op feestdagen is de showroom gesloten.

Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom