Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING PF GROUP B.V.
TEVENS HANDELEND ONDER DE NAAM PLINTENFABRIEK.NL, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring

Deze privacyverklaring is voor het laatst op 29 mei 2018 aangepast.

Gevestigd aan De Hammen 14a, 5371 MK Ravenstein, Nederland
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60642998
T. Raaijmakers is de Functionaris Gegevensbescherming van PF Group B.V. Hij is te bereiken via privacy@plintenfabriek.nl

Telefoonnummer (Nederland): 0413 – 301 450
Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 en zaterdag van 08:00 tot 14:00
E-mail (Nederland): info@plintenfabriek.nl
BTW-nummer: NL.8539 963 25.B01
Adres showroom: De Hammen 14a, 5371 MK Ravenstein
Adres magazijn: De Hammen 8a, 5371 MK Ravenstein

Persoonsgegevens die wij verwerken

PF Group B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch- Bankrekeningnummer

Voor zakelijke klanten die staan ingeschreven ook tevens:

  • Bedrijfsnaam
  • KvK nummer
  • BTW nummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@plintenfabriek.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

PF Group B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te levereng
  • PF Group B.V. analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • PF Group B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

PF Group B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van PF Group B.V.) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

PF Group B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wilt u dat wij uw persoonlijke gegevens eerder dan de gehanteerde bewaartermijn verwijderen dan kunt u een mail sturen naar privacy@plintenfabriek.nl. Wij hanteren de volgende standaard bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Bestellingen:
3 jaar: omdat wij regelmatig oude bestellingen terug moeten halen indien hier naar wordt gevraagd. Als wij de persoonsgegeven verwijderen kunnen wij lastig een specifieke bestelling opvragen. Uitsluitend dan nog met een bestelnummer. Zakelijke bestellingen zijn gekoppeld aan een account dus deze gegevens zijn gekoppeld zolang een account actief is.
Facturen:
7 jaar: dit is wettelijk verplicht door de belastingdienst.
Offerte aanvragen:
2 jaar: voor het opvragen van een oude offerte hanteren wij een termijn van 2 jaar.
Inmeting aanvragen:
2 jaar: voor het opvragen van een oude inmeting hanteren wij een termijn van 2 jaar.
Proefstuk aanvragen:
1 jaar: proefstukaanvragen worden in de meeste gevallen niet meer opgevraagd na een termijn van 1 jaar. Daarom hebben wij deze termijn op 1 jaar gezet.

Delen van persoonsgegevens met derden

PF Group B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. PF Group B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door PF Group B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar privacy@plintenfabriek.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. PF Group B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

PF Group B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via privacy@plintenfabriek.nl

Akkoord Weigeren
Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring te verbeteren. lees meer over onze cookies.
Doorgaan met het gebruiken van de website, geeft aan dat u akkoord gaat met ons cookiebeleid