Levering door heel Nederland en België
Gratis proefstukjes

Vuren plinten

Aanbieding (-0%)
Plintenfabriek | Gladde plint vurenhout - eenvoudig online bestellen
Model 0901 | Vuren
Afgelakt in meerdere kleuren leverbaarAfgelakt in meerdere kleuren leverbaar
incl. BTW
€ 3,27
per meter

Vuren plinten van Plintenfabriek

Vurenhout is afkomstig van de fijnspar. Het is dus naaldhout. Vurenhout is te herkennen aan zijn witachtige kleur met fijne vlamachtige tekeningen in het hout. Het is licht en sterk en breed toepasbaar. Het kan bij onze vurenhouten plinten voorkomen dat er knoesten in het hout aanwezig zijn. Dit geeft een natuurlijke en landelijke uitstraling.  Bij vurenhouten lijstwerk zal de structuur van het hout ongeacht de afwerking zichtbaar blijven. Dit heeft natuurlijk zijn charme.

Het vuren dat wij voor ons lijstwerk gebruiken wordt aangekocht bij vooraanstaande leveranciers. Dit betekent dat voor iedere fijnspar die voor ons vuren wordt gekapt, er een nieuwe geplant wordt. Met vuren lijstwerk haal je dus een duurzaam product in huis.

Ons vuren lijstwerk is standaard gegrond. Je kunt bij je bestelling aangeven of je de producten eventueel voorgelakt of afgelakt wilt laten leveren. De plinten zijn leverbaar in lengtes van 2.44 m en 4.90 m. Het voordeel van plinten in lange lengtes is dat je minder naden in je woning hebt. Bovendien besparen lange plinten je tijd en werk.