Levering door heel Nederland en België
Gratis proefstukjes

Maatwerkservice

Maatwerkservice: wij maken alles voor je op maat

Vooral bij renovatie kan het voorkomen dat er al plinten en deurlijsten in een woning aanwezig zijn. Het is dan ideaal om aansluitend lijstwerk aan te kunnen schaffen, zodat je de sfeer in de woning kunt behouden. De Plintenfabriek kan je hierbij van dienst zijn met maatwerkservice.

Wil je gebruikmaken van onze maatwerkservice, dan verzoeken we je een maatwerkofferte aan te vragen. We vragen je om hieraan een gedetailleerde schets met maten en een goede foto toe te voegen, zodat wij het huidige lijstwerk zo exact mogelijk kunnen benaderen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we in veel gevallen zelfs voor kleine oplages al hele scherpe prijzen bieden.

Wij kunnen het gewenste maatwerk ook buiten de standaardkleuren produceren. Heb je deuren of lijstwerk in een NCS-kleur, RAL-kleur of een andere kleur? Geef dan in je offerteaanvraag aan dat je een niet-standaard kleur wenst en geef ons het kleurnummer door. Wij zullen je dan voorzien van een offerte op basis van afgelakt lijstwerk in de door jou aangegeven kleur.

Ook ons standaard assortiment kunnen wij op maat maken, mits het profiel dit toestaat. Sommige modellen kunnen bijvoorbeeld dikker worden geleverd. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer de huidige vloer ver van de wand ligt. Ook wanneer je een extra hoge plint wilt, is dit geen probleem. Wij kunnen praktisch al je wensen waarmaken.

Maatwerkofferte aanvragen