Levering door heel Nederland en België
Gratis proefstukjes

Wieler Win Weken 2023

Bestel en maak kans op de dagprijs

Meedoen is eenvoudig. Bestel tussen 15 en 24 september bijvoorbeeld je plinten, deurlijsten of vensterbanken op deze website. Geef in het bestelproces met het vinkje aan dat je kans wil maken op de dagprijs. Dan ga je automatisch mee in de loting. Ben je de winnaar? Dan krijg je de volgende werkdag vanaf 08:00 uur bericht van ons. Waar wacht je op? Trek een sprint naar de finishlijn.

Prijs van vandaag

Bestel vandaag op deze website en vink aan dat je kans wil maken op de dagprijs. Vandaag maakt u kans op een kampioens wielershirt 2023 t.w.v. 75 euro! Dagprijs donderdag 21 september - 100 euro cashback

Plintenfabriek sponsort wielerevents

Plintenfabriek voelt zich nauw verbonden met de wielersport. We hechten veel waarde aan de wereld om zich heen. Zo vinden we gezond leven belangrijk. Veel bewegen en sporten speelt daarbij een grote rol. Met de sponsoring van Simac Ladies Tour en EK Wielrennen inspireren we onze klanten, samenwerkingspartners en onszelf om gezond te leven. Naast de sponsoring van deze wielerevents zijn we partner van Trees for All, een Nederlandse stichting die de ontbossing wil tegengaan. Hiermee dragen we een klein beetje bij aan onze leefomgeving.

Plintenfabriek is met verschillende formules actief in de bouwmarkt. We helpen particuliere en zakelijke klanten met producten voor de afwerking van het interieur. Denk daarbij aan plinten, architraven, vensterbanken, deuren, sokkels en lambrisering. Dat doen we met verschillende webshops, onze eigen fabriek en eigen bezorg- en montageservice. Bij Plintenfabriek werken doeners. We groeien snel. Dat doen we omdat we die dingen beter doen dan gisteren, innovatiever zijn dan de concurrent en op een maatschappelijk verantwoorde manier ondernemen.

Samenwerking Plintenfabriek en EK Wielrennen

veelgestelde vragen over de actie

Je voegt op deze website een product toe aan je winkelwagen en plaatst een bestelling. Bij het betalen geef je aan dat je deelneemt aan deze actie. Je dingt dan automatisch mee naar de dagprijs van de dag waarop je je bestelling hebt geplaatst.

De WielerWinWeken vinden plaats van 15 t/m 24 september 2023.

Jazeker. Ook zakelijke klanten kunnen deelnemen aan de actie.

Ja, elke bestelling geeft een nieuwe mogelijkheid om deel te nemen. Dus als je meerdere bestellingen plaatst, kun je meerdere keren deelnemen.

Helaas is de campagne alleen beschikbaar voor inwoners van Nederland en België.

Nee, helaas. Medewerkers van Plintenfabriek kunnen niet deelnemen aan de actie.

Als je bestelling is geannuleerd, neem je ook automatisch geen deel meer aan de actie.

Geannuleerde bestellingen nemen niet deel aan de actie.

Elke dag bepalen we de winnaar van de dagprijs van de dag ervoor (de prijzen van vrijdag, zaterdag en zondag worden op maandag bepaald). De winnaar ontvangt telefonisch bericht over de gewonnen prijs en hoort hoe hij/zij de prijs ontvangt. De prijswinnaar wordt ook bekend gemaakt op deze pagina.

Als je een telefoontje van ons ontvangt dat je de prijswinnaar bent, kun je aangeven dat je de prijs niet accepteert. Je ontvangt dan geen alternatieve prijs en ook niet de waarde van de prijs in de vorm van geld of korting. Plintenfabriek wijst dan een andere winnaar van de prijs aan.

Algemene actievoorwaarden

Op deze actie zijn algemene actievoorwaarden van toepassing.
Deze voorwaarden zijn terug te lezen in het document Actievoorwaarden WielerWinWeken