Levering door heel Nederland en België
Gratis proefstukjes

Kabel-Easy

Aanbieding (-0%)
Plintenfabriek | Dommel, plint uit de Kabel-Easy collectie - eenvoudig online bestellen
Model 8101 | MDF fineer/folie
16 x 75 mm
incl. BTW
€ 6,05
per meter
Aanbieding (-0%)
Plintenfabriek | Jeker, plint uit de Kabel-Easy collectie - eenvoudig online bestellen
Model 8102 | MDF fineer/folie
22 x 80 mm
incl. BTW
€ 6,16
per meter
Aanbieding (-0%)
Plintenfabriek | Schie, plint uit de Kabel-Easy collectie - eenvoudig online bestellen
Model 8103 | MDF fineer/folie
16 x 75 mm
incl. BTW
€ 6,05
per meter
Aanbieding (-0%)
Plintenfabriek | Vecht, plint uit de Kabel-Easy collectie - eenvoudig online bestellen
Model 8104 | MDF fineer/folie
16 x 75 mm
incl. BTW
€ 5,30
per meter
Aanbieding (-0%)
Plintenfabriek | Linge, plint uit de Kabel-Easy collectie - eenvoudig online bestellen
Model 8105 | MDF fineer/folie
16 x 65 mm
incl. BTW
€ 4,53
per meter
Aanbieding (-0%)
Plintenfabriek | Amstel, plint uit de Kabel-Easy collectie - eenvoudig online bestellen
Model 8107 | MDF fineer/folie
18 x 100 mm
incl. BTW
€ 6,30
per meter
Aanbieding (-0%)
Plintenfabriek | Eindkapje, voor plint uit de Kabel-Easy collectie - eenvoudig online bestellen
Model 8199 | PVC
incl. BTW
€ 0,81
per stuk

Voordelen van MDF Kabel-Easy plinten

Bij Plintenfabriek.nl bieden we je MDF Kabel-Easy plinten die een perfecte balans tussen kwaliteit en esthetiek waarborgen. MDF, of Medium-Density Fiberboard, staat bekend om zijn stevigheid en duurzaamheid, waardoor deze plinten ideaal zijn voor elk huishouden. Ze zijn bestand tegen dagelijkse slijtage en vereisen weinig onderhoud, wat zorgt voor langdurige schoonheid en functionaliteit in jouw woning. De Kabel-Easy is niet alleen een mooie plint, hij behoort tot de volgende generatie MDF folieplinten. Bij het installeren ontstaat direct een betrouwbaar en solide geheel met een kenmerkend gebruiksgemak. Met montagekit wordt de Kabel-Easy aan de muur bevestigd en vallen de kabels in de goot weg achter de afdekstrip. Ook in de toekomst kun je de strip wegnemen en weer eenvoudig bij de bekabeling. Heel easy in het gebruik.

Verschillende soorten MDF

Naast de MDF Kabel-Easy plinten, biedt Plintenfabriek.nl ook een reeks gespecialiseerde MDF plinten aan, ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen. Voor wie extra veiligheid belangrijk vindt zijn er brandvertragende MDF plinten. In vochtige ruimtes zoals badkamers en kelders zijn onze vochtwerende MDF plinten een uitstekende keuze, omdat ze bestand zijn tegen vocht en hierdoor hun vorm en integriteit behouden. Voor de milieubewuste consument hebben we ecologische MDF plinten, gemaakt van duurzame materialen met een minimale impact op het milieu. Voor appartementen of rijtjeshuizen kan het dempen van geluid prioriteit hebben, waar onze geluid reducerende MDF plinten ideaal voor zijn. Elk van deze typen combineert de praktische voordelen van MDF met specifieke functies voor jouw unieke woonbehoeften.

Afmetingen: Dikte en hoogte

De dikte en hoogte van de MDF Kabel-Easy plinten zijn essentieel voor de algehele uitstraling van je ruimte. Onze MDF Kabel-Easy plinten zijn beschikbaar in verschillende modelsoorten, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte plint te kiezen die past bij jouw vloer en interieur. Of je nu een subtiele afwerking zoekt of een meer opvallende look wenst, onze plinten voldoen aan jouw behoeften.

Lengte van de plinten

De lengte van de plinten is belangrijk om over na te denken. Onze MDF Kabel-Easy plinten zijn beschikbaar in 2400mm, geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes. Bij Plintenfabriek.nl zijn we in staat om lange lengtes te leveren tot wel 4880mm, dat bijdraagt aan een vrijwel naadloze afwerking in elk huis of interieur. Voor de MDF Kabel-Easy plint is dit helaas niet mogelijk.

Afwerking van de MDF Kabel-Easy plinten

Wat betreft afwerking bieden we bij Plintenfabriek.nl verschillende modellen van de Kabel-Easy aan. De Kabel-Easy is beschikbaar als folieplint met een kern van MDF .

Kleuren voor MDF plinten

De kleur van je plinten kan de sfeer in elke ruimte compleet veranderen. Onze MDF plinten zijn verkrijgbaar in diverse RAL kleuren in wit, grijs en zwart. Deze kleuropties bieden je de mogelijkheid om de plinten perfect af te stemmen op jouw interieur, of je nu kiest voor een moderne, klassieke of industriële stijl. Onze MDF Kabel-Easy plinten zijn beschikbaar in zijdeglans RAL 9010. Kies voor de MDF Kabel-Easy plinten van Plintenfabriek.nl en ervaar een combinatie van duurzaamheid, stijl en veelzijdigheid, afgestemd op jouw persoonlijke woonstijl.

De voordelen van Plintenfabriek

  • We rekenen slechts 21,99 bezorgkosten voor heel Nederland. We hebben vervoer in eigen beheer.
  • Ons eigen montageteam kan vakkundig plinten voor je monteren. Ze plaatsen alles in verstek, waardoor je verzekerd bent van een zeer strak eindresultaat.
  • Als enige in Nederland leveren we plinten tot 5 meter.
  • Bijna alles is mogelijk dankzij onze maatwerkopties .
  • Bestel gratis proefstukjes om te kijken of de plint past bij jouw interieur.
  • We produceren zelf in Nederland. Onze fabriek staat in Ravenstein.