Levering door heel Nederland en België
Gratis proefstukjes

Eiken vensterbanken

Aanbieding (-15%)
Plintenfabriek | Hestia vensterbank eiken - eenvoudig online bestellen
Model 5001_E | Eiken
incl. BTW
€ 104,05
per meter
Aanbieding (-15%)
Plintenfabriek | Vensterbank Rustiek Eiken - eenvoudig online bestellen
Model 5016_E | Eiken
incl. BTW
€ 107,13
per meter
Aanbieding (-15%)
Plintenfabriek | Tyche vensterbank eiken - eenvoudig online bestellen
Model 5008_E | Eiken
incl. BTW
€ 104,05
per meter
Aanbieding (-15%)
Plintenfabriek | Atlas vensterbank eiken - eenvoudig online bestellen
Model 5015_E | Eiken
incl. BTW
€ 104,05
per meter

Onze collectie vensterbanken is uitgebreid met eiken, grenen en meranti. Deze kunnen onbehandeld of blank gelakt worden afgeleverd. Dit kun je bij het plaatsen van je bestelling aangeven. Kies je voor de afwerking blank gelakt houdt er dan rekening mee dat omdat het een natuurproduct betreft het product kan verkleuren door zonlicht/ Uv-straling.

Massief houten vensterbanken zoals deze uitvoering in eiken zullen altijd een lichte vorm van houtnerf behouden. Zelfs wanneer de vensterbanken volledig afgelakt worden geleverd is de houtnerf door de verflaag zichtbaar. Indien u dit niet mooi vindt en wil voorkomen kunt u beter kiezen voor een uitvoering in 'MDF v313'. MDF is egaal van oppervlak en laat zich strak afwerken.

Massief houten vensterbanken worden in de meeste gevallen uit meerdere stukken hout gemaakt. Deze worden vervolgens verlijmd, zoals dat voor meubelstukken en tafels ook gebeurd. Dit wordt gedaan om werking van het hout tegen te gaan en om een fraaier en beter eindproduct te garanderen.

Het is ook mogelijk om je massief houten vensterbank onbehandeld aan te kopen. Dit kan een fraai accent geven bij diverse interieurstijlen. Specifieke wensen kun je altijd via een offerte met ons bespreken. Onder de tab 'aanvragen' in de bovenste menubalk van de webpagina vind je het formulier.

Let op: Op de foto’s staat een vensterbank die reeds in het werk gezaagd is met “oortjes”. Wanneer je een vensterbank bestelt, ontvang je deze zonder “oortjes”, je dient deze zelf in het werk te zagen indien gewenst. Let hierop bij het inmeten. Daarnaast wordt de breedte maat genomen van de breedste freezing. Een vensterbank met schuine dagkanten of “oortjes” bestellen is uitsluitend mogelijk inclusief inmeten en montage. Hiervoor kun je een offerte aanvragen.