Levering door heel Nederland en België
Gratis proefstukjes

Architecten

Architectuur Guide


ArchitectuurGuide

De Plintenfabriek is uitgegroeid tot specialist in het produceren van kwalitatieve en onderscheidende afbouw­materialen.

In onze fabriek in Ravenstein produceren wij een breed assortiment aan producten uit hout en mdf, waaronder plinten, plintneuten, architraven, vensterbanken, lijstwerk, kozijnen, plafondlijsten en lambrisering.

Wij kunnen leveren voor ieder nieuwbouw- of renovatie­project in kleine of grote afnames. Met onze eigen productielijn en lakstraten is maatwerk mogelijk. Daarmee krijgt elk project een hoogwaardige afwerking volledig naar wens en in elke gewenste kleurstelling.

Modeltekeningen in AutoCAD en 3D render tekeningen voor integratie in het ontwerpproces.

Met een breed assortiment aan kwaliteits­producten, maatwerk, montage­service, een showroom, scherpe prijzen, deskundig advies en een duidelijke website zorgen wij ervoor dat je snel je weg vindt in het zeer complete totaal­pakket.

We houden een kernvoorraad aan producten uit eigen productie en van andere leveranciers. Tevens is er opslagmogelijkheid voor grote volumes.

Onze eigen transportafdeling regelt de transporten door heel Nederland tot over de grenzen in België en Duitsland voor uitlevering op locatie.

Met dit team van vakmensen kunnen wij prachtig en gespecialiseerd maatwerk leveren voor elke afwerking.

Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Meld je bedrijf nu aan

Inschrijven 

ArchitectuurGuide

Sample

AutoCAD tekening

    Architectenkrant
Architectenkrant.nl