Levering door heel Nederland en België
Gratis proefstukjes

Overzet-vensterbanken

Aanbieding (-0%)
Plintenfabriek | Hestia overzetvensterbank MDF vochtwerend - eenvoudig online bestellen
Model 5001_O | MDF v313
Afgelakt in meerdere kleuren leverbaarAfgelakt in meerdere kleuren leverbaar
incl. BTW
€ 60,71
per meter

Onze MDF vochtwerende overzetvensterbanken zijn gemaakt van een hoge kwaliteit MDF. Het MDF dat wij ook gebruiken voor onze vensterbankenis getest volgens de v313-testmodule. Deze test is speciaal ontwikkeld om de mate van vochtwering van het MDF aan te geven. Wij garanderen de stabiliteit van onze vensterbanken tot een luchtvochtigheidsgraad van 75%. MDF v313 heeft een groene kern. Deze kleurstof wordt alleen gebruikt om het product te herkennen.

Onze MDF v313 overzetvensterbanken worden voor- of afgelakt geleverd. Dit kun je bij het plaatsen van je bestelling aangeven.

Let op: Op de foto’s staat een overzetvensterbank die reeds in het werk gezaagd is met “oortjes”. Wanneer je een vensterbank bestelt, ontvang je deze zonder “oortjes”, je dient deze zelf in het werk te zagen indien gewenst. Let hierop bij het inmeten. Daarnaast wordt de breedte maat genomen van de breedste freezing. Een overzetvensterbank met schuine dagkanten of “oortjes” bestellen is uitsluitend mogelijk inclusief inmeten en montage. Hiervoor kun je een offerte aanvragen.